Play 'n' Learn
jälleenmyyjä.

Ajattelemme lapsia!

SIA Ksil Baltic on Baltian suurin lasten leikki- ja urheilukenttälaitteita valmistava yritys. Runsaan kymmenen vuoden toimiaikana olemme rakentaneet yli 1500 leikki- ja urheilukenttää.

KSIL-leikkikenttälaitteet tuovat iloa ja virikkeitä leikki-ikäisen maailmaan sekä tukevat lapsen eri kehitysvaiheita. Lapsi viettää aikaansa aktiivisesti ja luovasti, voimiaan ja taitojaan mitaten.

Laitteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tehty kestämään kovaa kulutusta erilaisissa sääolosuhteissa. Perusväreissä loistavat välineet säilyttävät huolitellun ulkonäkönsä useita vuosia. Tuotteilla on myös erinomainen hinta-laatu-suhde.

KSIL-leikkikalusteet tarjoavat kaiken ikäisille käyttäjilleen riemukkaita leikkihetkiä. Valitse valikoimistamme mieleisesi.

Sertifikaatti EN1176Turvallisuus

Leikkikenttälaitteiden suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana on lasten turvallisuus, terveys ja tasapainoinen kehitys. Laitteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista nykyaikaisilla menetelmillä. 

KSIL-leikkikalusteet noudattavat puolueettoman saksalainen TÜV SÜD Product Service GmbH:n myöntämää turvallisuusstandardia EN 1176.

Huomioi kalusteiden sijoittamisessa turva-alue ja valitse väline käyttäjän iän mukaan.

Vaivaton asentaa

Toimitamme leikkivälineiden mukana helpot ja yksilölliset asennusohjeet. Asennus- ja kunnossapito ohjeita tulee ehdottomasti noudattaa. Asiakas vastaa tuotteiden asianmukaisesta kiinnittämisestä.

Materiaalista riippuen myönnämme tuotteille 2-20 vuoden takuun. Takuu ei koske poikkeavasta käytöstä johtuvia vikoja, ilkivaltaa tai normaalia kulumista. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaus ja toimitus

Tuotteet toimitetaan 3-6 viikon sisällä tilauksesta suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Tuotteita on rajoitetusti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Mikä on KSIL?

Tutustu yritykseen tarkemmin »

 

Junaliukumäki

Hanki Junaliukumäki
kotipihaan tai taloyhtiöön

Katso tietoja